Tervetuloa vuosikokoukseen


Oulun Hellman-sukuseura ry:n vuosikokous pidetään lauantaina 16.3.2019 Hotelli Arthurin ravintolassa Helsingissä, osoitteessa Vuorikatu 19.

Aloitamme klo 12.30 yhteisellä buffet-lounaalla ja varsinaisen sääntömääräisen kokouksen aloitamme n. klo 14.00.

Sukukirjan matrikkelia päivitettäessä kävi ilmi, että Suomi on kovaa vauhtia kansainvälistymässä. Sukuun on saatu avioliittojen kautta runsaasti ulkomaista verta. Niinpä virallisten kokousasioiden jälkeen kuulemme Robin Cockleyn kertoilevan (englanniksi) mm. maahanmuuttajan kokemuksia Suomessa ja kotiutumisesta Suomeen.

Lounaan vuoksi tarvitsemme ennakkoilmoittautumisia helmikuun loppuun mennessä. Tilaisuuteen ilmoittaudutaan maksamalla lounaan hinta, 20 e (lapset 5-12 v. puoleen hintaan) sukuseuran tilille FI29 8000 1500 5553 22. Laittakaa osanottajien nimet maksun tiedonantoja-osaan. Meille on varattu ravintolasalin perällä oleva kabinetti, joka on käytössämme klo 16.30 saakka. Lounaan hinta on korkeampi kuin aiemmin, koska ravintola ei nykyisin ole lauantaisin auki kuin tilauksesta ja näin ollen hintaan sisältyy myös tilavuokra.

Virallisten vuosikokousasioiden lisäksi voisi keskustelua viritellä vuoden 2020 kesäkokouksen paikasta ja muustakin mahdollisesta sukuseuran toiminnasta.

Tervetuloa!